"ЛАНКСЕС АРЕНА" СЕ "ШМИНКА"

ТОА Е ГЕРМАНИЈА: Трансформација за 24 часа (ФОТО)

На неполни два дена пред стартот на Ф4 во Келн, салата ниту одблизу не делува како подготвена за елитен спектакл. 

објавено: 24 мај 2018 - 16:30

Од Келн,

Марија Ковачева и Весна Николовска

На неполни два дена пред стартот на Ф4 во Келн, салата ниту одблизу не делува како подготвена за елитен спектакл. Но, Германците кои се технички организатори заедно со ЕХФ нема сомнеж дека ќе доведат до перфекција до утре напладне за кога е закажан Ф4 лудилото.

"Спортмедиа" директно од Келн ќе пренесува за сите случувања, па за 24 часа ќе може да ја видите разликата.

Најново во Ракомет