Ракометарите на Вардар во улога на готвачи

Дисингер и Гедбан готват тестенини (ФОТО)

Двајца од ракометарите на нашиот шампион, денеска ги облекоа новите работни униформи и во хотелот „Русија" се појавија во улога на готвачи. Честа да го научат новиот „занает" ја имаа Калифа Гедбан и Кристијан Дисингер.

објавено: 25 октомври 2018 - 14:45

По повод светскиот ден на пастата (тестенините), дел од ракометарите на Вардар се приклучија во неговото одбележување. Двајца од ракометарите на нашиот шампион, денеска ги облекоа новите работни униформи и во хотелот „Русија“ се појавија во улога на готвачи. Честа да го научат новиот „занает“ ја имаа Калифа Гедбан и Кристијан Дисингер.

И двајцата велат дека тестенините се меѓу нивните омилени јадења.

 

Најново во Ракомет