РЕПРЕЗЕНТАТИВНА АКЦИЈА ЗА ЈУНИОРИТЕ

Првиот список на Наумовски, за проверки во Романија

Кошаркарите „Под 18" години ќе земат учество на пријателски меѓународен турнир кој од 19. до 21. декември ќе се одржи во Букурешт.

објавено: 12 декември 2018 - 11:47

Кошаркарите „Под 18" години, предводени од новиот селектото Мики Наумовски, ќе земат учество на пријателски меѓународен турнир кој од 19. до 21. декември ќе се одржи во Букурешт.
Репрезентацијата ќе тренира в Скопје, со прв тренинг в недела во 8:00 часот наутро во спортската сала „Независна Македонија" при ОУ „Невена Георгиева - Дуња"
СПИСОК НА ПОВИКАНИ КОШАРКАРИ ЗА ЈУНИОРСКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА
Андреј Јакимовски, Лука Наумовски, Адриан Наумоски, Даниел Здравевски, Марко Миловановиќ, Лука Савичевиќ, Гоце Петрушевски, Виктор Исајлоски, Андреј Андоноски, Виктор Ташковски, Дамјан Тодосиев, Лејсон Зекири, Дамјан Бошковски, Борјан Обедниковски, Бленд Велиу, Кирче Киревски, Дарио Митевски, Никола Кацарски, Марко Величковски

Најново во Кошарка