ЗАБАВА ЗА СИТЕ ПАРИ ВО „МЕДИСОН СКВЕР ГАРДЕН“

Судијата не беше подготвен за „асистенцијата“ на Оладипо (ВИДЕО)

На средбата во која се сретнаа Индијана и Њујорк, видовме еден навистина неверојатен расплет на ситуацијата во еден, единствен напад...

објавено: 12 јануари 2019 - 21:45

На средбата во која се сретнаа Индијана и Њујорк, видовме еден навистина неверојатен расплет на ситуацијата во еден, единствен напад...

Ол-стар бекот на Пејсерс, Виктор Оладипо, ја загуби ориентацијата во просторот, и на општо изненадување на сите во салата, му ја „додаде“ топката на судијата. 

А овој,во обид да „побегне“ од неа, падна долу на паркетот, што дополнително ја подигна на нозе присутната публика во „Медисон Сквер Гарден“ 

Најново во Кошарка