ВО „ГРАДСКИ ПАРК“ СЕ ИГРАШЕ ЗА ИРЕНА

УБАВА ГЛЕТКА: Антиќ, Гечевски, Блажевски...по нотите на Лечиќ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Во „Градски парк“ се одигра хуманитарен натпревар меѓу првиот тим и ветераните на Работнички за помош на 25-годишната Ирена Танчева. На едно место по долго време во ист дрес се најдоа легендите како Марјан Србиноски, Тодор Гечевски, Перо Блажевски, Перо Антиќ, Ристе Стефанов, Енес Хаџибулиќ, Александар Јончевски, Тони Симиќ, Борис Нешовиќ, Александар Димитровски...кои играа под нотите на Лазар Лечиќ. На другата страна настапија момците кои го носат дресот на најтрофејниот кошаркарски колектив, секако под водство на Марин Докузовски. 

објавено: 7 ноември 2018 - 20:08

Најново во Кошарка