Дојдоа странците во гостиварскиот прволигаш

Канти и Фурстингер се веќе во Македонија (ФОТО)

Онака како што му прилега на секој добро организиран клуб, така и раководството на КК Гостивар се погрижи да направи еден срдечен пречек на своите нови играчи од страна.

објавено: 14 август 2018 - 20:44

Онака како што му прилега на секој добро организиран клуб, така и раководството на КК Гостивар се погрижи да направи еден срдечен пречек на своите нови играчи од страна.

Дел од раководниот тим на гостиварскиот прволигаш на скопскиот аеродрм ги дочека новите засилувања од САД, Карим Канти и Џое Фурстингер.
Притоа им го дадоа традиционалноот клупско обележје, синиот навивачки шал на КК Гостивар и им посакаа добредојде во Македонија.

Најново во Кошарка