ПРОИЗВОДИТЕЛОТ НА ВОДА Е ЕДЕН ОД СПОНЗОРИTE НА ШКEНДИЈА

Шампионот со нов партнер!

Во следната година во ФК Шкендија ќе мора да се користи само водата на „Маја"

објавено: 14 јуни 2018 - 14:47

ФК Шкендија од денеска има нов надворешен спонзор. Тоа е производителот на вода „Маја", домашна фирма која е една од најпознатите во својата област. Потпишана е соработка на една година, обврска на нашиот шампион е во следната година во клубот да се користи само водата од оваа фирма.
Дознаваме дека ФК Шкендија во следниот период, непосредно пред настапот во квалификациите во Лигата на Шампионите ќе добие уште некој нов надворешен спонзор или партнер.

Најново во Фудбал