СЕ ОСТВАРИЈА НАЈАВИТЕ НА „СПОРТМЕДИА“

Беласица го официјализираше Денковски

Христијан Денковски, некогашниот голем талент на мак - фудбалот, е ново име во Беласица.

објавено: 11 февруари 2019 - 13:20

Беласица во последниот ден од преодниот рок работи активно на трансфер - пазарот.

Имено денеска струмичани го официјализираа Христијан Денковски, играч кој може да игра на неколку позиции и играч кој до пред неколку години важеше за голем талент на мак - фудбалот. Инаку трансферот на Денковски во Беласица „Спортмедиа" го најави уште пред неколку денови.

Како што дознаваме до полноќ, кога и завршува преодниот рок, Беласица ќе се засили најмалку со уште две нови имиња.

Најново во Фудбал