СПОРТСКА НЕГРИЖА

На што личи стадионот во Куманово, на сцена од хорор-филмовите (ФОТО)

На едeн обичен фудбалски „крш". Никако поинаку не може да се опише моменталната состојба на спортскиот објект во Куманово на кој некогаш се играше и репрезентативен фудбал. Вистински хорор-филм може да се сними на оваа позната кумановска локација

ФОТО: Кумановски муабети

 

објавено: 27 октомври 2018 - 09:48