УШТЕ ЕДНА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА НБА

Ѕвездите ја „ѕидаат“ иднината на Африка (ФОТОГАЛЕРИЈА)


Дека се вистински херои и надвор од теренот, повеќе од 250 кошаркари и кошаркарки, тренери и легенди на НБа лигата им помагаат на загрозените во Јужна Африка, каде за време на паузата во НБА лигата ќе се изградат десетина куќи во градот Лавли кој е во близина на Јоханесбург...

објавено: 3 август 2018 - 12:35


Дека се вистински херои и надвор од теренот, повеќе од 250 кошаркари и кошаркарки, тренери и легенди на НБа лигата им помагаат на загрозените во Јужна Африка, каде за време на паузата во НБА лигата ќе се изградат десетина куќи во градот Лавли кој е во близина на Јоханесбург...