КОМУ МУ Е ВАЖНО КОЛКУ Е УСПЕШНА ВО АТЛЕТИКАТА

Важи за седмобојка, ама има и други квалитети, и тоа како големи (ФОТО)

Особено битни се оние во задниот дел...

објавено: 9 ноември 2018 - 16:20

Љубова Ткач е 25 годишна руска атлетичарка која се занимава со седмобој. А голема популарност стекна со атрактивни фотографии кои ги постави на инстраграм...

Руската атлетичарка објавува слики, дел од нив доста атрактивни, дел пак и доста скандалозни, вклучително и видео-клиповите.

 

Се прослави со провокативната снимка на која ги навлекува тесните хеланки пред задниот дел од телото, со кој е воодушевена, со оглед на фотографиите кои ги поставува на социјалните мрежи во кои доминира токму тоа...

 

 

 

 

 

 

Најново во Другата страна на спортот