УШТЕ ЕДНА УБАВА ДОБИВКА ВО ОБЛОЖУВАЛНИЦИТЕ „МОЦАРТ“

Со здружени сили до преку 8.600.000 денари

Петте другари Давор Ѓуровски, Александар Јаневски, Дарко Дамјановски, Дејан Дамјановски и Марио Тримчевски од Гостивар се добитници на 8.663.350 денари преку два тикета уплатени во обложувалниците „Моцарт“

објавено: 1 ноември 2018 - 09:45

Давор го смисли овој тикет, а со другарите одлучија да ја засилат добивката и сите излегоа како победници.

Јас лично го составив тикетот на кој имаше 16 играчи од НБА лигата од кои на 12 типував дека ќе постигнат повеќе поени од маргината,а на 4 дека ќе постигнат помалку. Како поранешен кошаркар кошарката ми е омилен спорт, ги следам тие натпреварите и тоа најчесто играм. Пред да го уплатам тикетот седнав со Александар, Дарко и Дејан на кафе и се договоривме тие да додадат уште некоја сума за да ја засилиме вкупната добивка. Пред да влеземе во обложувалницата, ме сретна и Марио кој одлучи нашето ливче да го одигра сам. Па така сите погодивме", раскажува Давор.

Едното ливче носи добивка од 5.000.000 денари, а другото 3.663.350 денари. Петте другари можат да се пофалат со убави добивки.За оваа добивка допринесе и Mozzart бонусот кој во овој случај изнсува 100% односно првичната добивка на овие тикети ја зголеми за двојно.

Давор додаде дека знае да игра секој втор или трет ден поради забава, а најомилена му е кошарката и си има свој фаворити при составувањето на тикетите. Исто така сака да изгледа добар кошаркарски натпревар и да се обложи затоа што му годи спортскиот и натпреварувачкиот дух. Не се разбира од фудбалот и ракометот и тоа речиси никогаш не се наоѓа на тикетите што ги составува. Тој се држи стриктно на кошаркарски натпревари.

НБА лигата ми е полесна за играње. Евролигата тешко ми оди. Има многу изненадувања и непредвидливи резултати. Фудбалот и ракометот не ги разбирам и не ги играм. Кошарката ми е најсилната страна", додаде Давор кој рече дека долго време игра, но ова дефинитивно е најголемата добивка досега.

За крај ни се заблагодари на брзата реакција и исплатата на парите која помина без проблем.

Немаше никаков проблем околу исплатата. Луѓето од Моцарт беа фер и коректни и ни ги исплатија парите во најбрз можен рок", додаде Давор кој ја поздравува екипата на Моцарт и сите наши играчи.

Браво мајстори!

Најново во Другата страна на спортот