МОЖАТ ДА БИДАТ И ПОКРЕАТИВНИ

Шегата на ЕХФ го уништи потегот на Лазаров

ЕХФ сподели интересна фотографија од капитенот на македонската репрезентација, Кирил Лазаров. Нашиот бомбардер покажа дека нема комплекси, наместо момчето кое е задолжено да го чисти теренот, тој го стори тоа. Намерно или не, ЕХФ ги праша фановите дали Кире во иднина може да биде лидер на македонскиот карлинг тим. Она што е добро познато е дека во нашата земја нема ваков спорт, која ли беше намерата само авторот најдобро знае...

објавено: 26 септември 2018 - 10:00

Најново во Другата страна на спортот