БЕШЕ ЛУД, А ЛУД И ОСТАНА

Легендата на Партизан се ожени по бермуди

Некогашниот српски фудбалер Матеја Кежман се ожени со својата избраничка Тара Шумоња на Ада Бојана во Црна Гора. Тие го кажаа судбоносното „да" на плажа, во несекојдневна церемонија.

објавено: 30 август 2018 - 16:35

Некогашниот српски фудбалер Матеја Кежман се ожени со својата избраничка Тара Шумоња на Ада Бојана во Црна Гора. Тие го кажаа судбоносното „да" на плажа, во несекојдневна церемонија. И младенците и гостите беа боси, додека Тара облече венчаница, а Матеја се одлучи за необичен стајлинг па со бела кошула носеше бермуди со цветен дезен и шешир на главата.

 

Најново во Другата страна на спортот