ПРОЕКТ СРЕЌА

Кој ќе дојде до дресот и патиките на Перо или пехарот на Иџе?

На самиот настан, планиран во периодот од 17. до 20.часот, на терасата на ресторанот „Фор", на кејот на Вардар ќе се одржи аукција на лични предмети на македонските спортски шампиони!

објавено: 21 јуни 2018 - 15:30

На самиот настан, планиран во периодот од 17. до 20.часот, на терасата на ресторанот „Фор", на кејот на Вардар ќе се одржи аукција на лични предмети на македонските спортски шампиони!

„На овој проект се приклучи и автомобилскиот шампион Иџе, кој ќе биде дел од дружбата, а за аукцијата донираше негов личен пехар! Исто така најдобриот македонски кошаркар Перо Антиќ донира негов дрес со потпис и лични патики!
На самата аукција ќе има предмети од Манасков, Миркуловски, Наумче Мојсовски, шампионите во карате Недеви....Очекуваме навистина прекрасен настан!
Од 17. до 20.часот, на терасата на ресторанот Фор, на кеј! Ве очекуваме!" - порачаа организаторите.

Најново во Другата страна на спортот