АРГЕНТИНСКАТА СПОРТСКА НОВИНАРКА ГИ ИЗНЕНАДИ СИТЕ

Ги смалив градите за да ме гледате во лице додека зборувам со вас (ФОТО+ВИДЕО)

Нати Јота (24) ги покриваше преносите од Олимписките игри во Рио Де Жанеиро во 2016 година. Година дена подоцна ја номинираа за најдобра спортска новинарка.

објавено: 7 ноември 2018 - 12:10

Нати Јота (24) ги покриваше преносите од Олимписките игри во Рио Де Жанеиро во 2016 година.

Година дена подоцна ја номинираа за најдобра спортска новинарка.


На Инстаграм оваа атрактивна Аргентинка има повеќе од еден милион следбеници на кои им откри дека некое време ќе ја нема на малите екрани.

„Мислам дека некои дури сега почнаа да го забележуваат моето лице. Добро е чувството кога ме гледаат во лице додека зборувам со нив"- рече Нати Јота, која во меѓувреме го намали „бројот на градите".

А како една од причините зошто го направила тоа, ги навела болките во пределот на грбот.  

Најново во Другата страна на спортот