НАВИСТИНА „ЖЕШКО"

Доминика и нејзината секси другарка со поздрав од јахтата (ФОТО)

Зимата пристигна, а словачката тенисерка покажа со што располага...

објавено: 13 ноември 2018 - 11:40

Словачката тенисерка Доминика Цибулкова позираше заедно со својата секси другарка, со што само ја вжештија атмосферата и мечтите на машката популација ширум светот.

По традиција, убавата тенисерка од Словачка го користи крајот на сезоната за одмор, па одлучи со својата добра другарка, манекенката Барбора Фанекова да отпатуваат во топлите краеви на светот.


И не заборавија да испратат „поздрав" од јахтата на која деновиве поминуваат добар дел од слободното време.
Има што да се види...

Најново во Другата страна на спортот