КАКВА БОМБА ВО „ЕЛ-ЕЈ“

ДОЈДЕ ВО „СТЕЈПЛС" БЕЗ ГРАДНИК, само за да биде поблиску до Леброн (ФОТО)

Таа го гледаше „Кралот", а сите други ја гледаа неа...

објавено: 11 ноември 2018 - 09:30

Една од најзгодните дами на светот, моделот Емили Ратајковски, и жена со официјално најубавите гради на светот, пред  некој ден се појави на еден натпревар на Лејкерс во Лос Анџелес.

И на тој начин веднаш му го украде шоуто на Леброн Џејмс и на неговата дружина...

Кога се појави во „Стејплс центарот" во Ел-Еј во бела маичка под која заборавила да го облече градникот, повеќе никој не го интересираа случувањата на теренот.

„Дојдов да го 'чекирам' моето момче'- напиша во таа прилика Емили, а го „тагираше" токму Леброн.

Ние не знаеме дали „Кралот" ја чекирал неа, но публиката во „Стејплс" неа сигурно да...

Најново во Другата страна на спортот