НАВИВАЧОТ НА ЦРВЕНА ЅВЕЗДА Е ВИСТИНСКИ ХИТ

Делија е, сега за него дозна цел свет! (ВИДЕО)

Еден навивач во „црвено-бел" дрес, оној на белградска Црвена Ѕвезда, за кратко време стана вистинска атракција на социјалните мрежи.

објавено: 20 октомври 2018 - 22:45

Еден навивач во „црвено-бел" дрес, оној на белградска Црвена Ѕвезда, за кратко време стана вистинска атракција на социјалните мрежи.
За овој „делија" сега говори цела планета Земја, а кога ќе ја видите снимката, ќе ви стане и јасно поради што.
Имено, господинот убаво „се натовари" со пијалоци и со храна, и така дојде на стадион. Беше толку симпатичен што режисерот на ТВ преносот од овој натпревар долго време го држеше во кадар.
И имаше причина за такво нешто...  

Најново во Другата страна на спортот